@ 2016 Ninebot Bucharest
Admiră lumea dintr-o nouă perspectivă!

Contact

Ninebot Bucharest Tours

Operat de Contur Management SRL Aleea Nucilor 1-7, Voluntari, Ilfov 077190, RO tel: +40 760 653 963 fax: +40 31 421 22 18 e: email address www.contmgm.ro
ninebot Bucharest tours
Contur Management SRL Licența turism 3147 Polița I45258 valabilă 17.04.2017
tel. +40 760 653 963 fax +40 31 42 12 218 e-mail: click pentru trimitere!
Formular de contact! Formular de contact!
Nota de informare privind protectia datelor personale SC CONTUR MANAGEMENT SRL denumita mai departe CONTUR MANAGEMENT SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.ninebot-tours.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de rezervari on-line, fiind inregistrata sub nr. 35927 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, CONTUR MANAGEMENT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. CONTUR MANAGEMENT SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.ninebot-tours.ro, prin efectuarea de rezervari si achizitionarea de servicii, prin completarea formularului Ninebot Tours etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12) dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13); dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14); dreptul de opozitie (art.15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17); dreptul de a se adresa justitiei (art.18). Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de CONTUR MANAGEMENT SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: SC CONTUR MANAGEMENT SRL, Aleea Nucilor, nr. 1-7, Voluntari, Ilfov, Romania. Scopul colectarii datelor Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, CONTUR MANAGEMENT SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel: pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra; pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc); inscrierea in programul de fidelizare; transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing; informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúsele Contur Management SRL; furnizarea serviciilor de turism și transport. CONTUR MANAGEMENT SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Contur Management SRL si ale site- ului www.ninebot-tours.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii. Atunci cind Contur Maangement SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii. Colectarea de date cu caracter personal Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.ninebot-tours.ro implica: efectuarea de rezervari on-line pe site-ul www.ninebot-tours.ro sau prin agentia Contur Management, inscrierea in turul Ninebot, necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal. Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.ninebot-tours.ro, prin formularele Ninebot, in urmatoarele scopuri: asigurarea serviciilor de tur achizitionate de dumneavoastra facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra; efectuarii platii on-line; asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude; inregistrarii dumneavoastra ca membru in programul de fidelizare; Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate. Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime CONTUR MANAGEMENT SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri: realizarii de rapoarte / analize; realizarii de informari in scopuri proprii; publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de CONTUR MANAGEMENT SRL
@ 2016 Ninebot Bucharest
Admiră lumea dintr-o nouă perspectivă!
ninebot Bucharest tours
tel. +40 760 653 963 fax +40 31 421 22 18 click pentru e-mail
Nota de informare privind protectia datelor personale SC CONTUR MANAGEMENT SRL denumita mai departe CONTUR MANAGEMENT SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.ninebot-tours.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de rezervari on-line, fiind inregistrata sub nr. 35927 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, CONTUR MANAGEMENT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. CONTUR MANAGEMENT SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.ninebot-tours.ro, prin efectuarea de rezervari si achizitionarea de servicii, prin completarea formularului Ninebot Tours etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12) dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13); dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14); dreptul de opozitie (art.15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17); dreptul de a se adresa justitiei (art.18). Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de CONTUR MANAGEMENT SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: SC CONTUR MANAGEMENT SRL, Aleea Nucilor, nr. 1- 7, Voluntari, Ilfov, Romania. Scopul colectarii datelor Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, CONTUR MANAGEMENT SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel: pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra; pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc); inscrierea in programul de fidelizare; transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing; informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúsele Contur Management SRL; furnizarea serviciilor de turism și transport. CONTUR MANAGEMENT SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna- credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Contur Management SRL si ale site-ului www.ninebot-tours.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii. Atunci cind Contur Maangement SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii. Colectarea de date cu caracter personal Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.ninebot-tours.ro implica: efectuarea de rezervari on-line pe site-ul www.ninebot-tours.ro sau prin agentia Contur Management, inscrierea in turul Ninebot, necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal. Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.ninebot- tours.ro, prin formularele Ninebot, in urmatoarele scopuri: asigurarea serviciilor de tur achizitionate de dumneavoastra facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra; efectuarii platii on-line; asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude; inregistrarii dumneavoastra ca membru in programul de fidelizare; Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate. Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime CONTUR MANAGEMENT SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri: realizarii de rapoarte / analize; realizarii de informari in scopuri proprii; publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de CONTUR MANAGEMENT SRL